A la Carte » Voorgerechten

Koude voorgerechten

Huisgerookte zalm met een salade van Stellendamse garnaaltjes vergezeld door een kreeftenmayonaise  |14,95
Oesters naturel geserveerd met citroen | 15,95
Carrousel Le Bouleau een specialiteit van het huis! Diverse kleine gerechtjes van zowel vis als vlees | 19,75
Carpaccio van Ierse runderhaas met krullen van oude Beemster begeleid door een olie van basilicum | 14,95
Carpaccio Le Bouleau, huis gepekeld en gerookt Waghu rund met Blacktiger garnalen en gerookte olijfolie met truffel | 18,50

Warme voorgerechten

Gamba’s knoflook geserveerd in een pannetje| 14,95
Gegratineerde oesters met oude boerenkaas | 15,95
Lauw warm gerookte paling met palingrooksaus | 13,75
Geroosterde Coquille op lomo ibirico omringd met een langoustine jus | 16.50
Surf en turf duo van Grain-fed bavvet met spinkrab | 17,50

Soepen

Cappucino Kingkrab| 11,50
Soepje van het seizoen| 8,75

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien